Tour de France-direktøren er hovedtaler på årets erhvervstræf

18. marts 2022 Tour de France
Løbsdirektøren og borgmesteren
Løbsdirektøren og borgmesteren

Christian Prudhomme gæster Sønderborg i forbindelse med lanceringen af 100-dages programmet og nedtællingen til Tour de France i juli. Det sker torsdag den 24. marts om formiddagen, hvor direktøren for Tour de France begynder med at se den gule bro og derefter deltager i Erhvervstræffet for kommunens virksomheder.

”Vi glæder os enormt meget til Christian Prudhommes visit. Hans besøg er – sammen med åbningen af den gule bro, startskuddet til 100-dages programmet og de andre tour-aktiviteter – med til at vise, at nu tæller vi virkelig ned og er i fuld gang med opvarmningen til Tour de France den 3. juli, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christian Prudhomme er hovedtaler på kommunens årlige erhvervstræf med overskrifterne Tour de France og Verdens grønneste målby.

”Prudhommes besøg giver os en unik mulighed for at lade erhvervslivet møde den øverste direktør for Tour de France. Vi har blandt andet bedt ham om at fortælle, hvordan de lokale virksomheder kan få gavn af, at touren kommer til Sønderborg. Det håber jeg kan være med til at inspirere virksomhederne til at blive en del af den lokale tour-fortælling”, siger Kjeld Stærk, formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...