Tour de France får flere til at drømme om at cykle

28. juni 2018 Erhverv

Inden længe begynder Tour de France, hvor vi kan se verdenseliten cykle igennem det franske landskab med høj hastighed. Trampe op ad en bjergside med 20 kilometer i timen og suse ned igen med godt 100.  Og det kan sagtens få en og anden til at forestille sig, hvordan det må være, når man ruller afsted på en racercykel.

“Men inden man tropper op her i SnowBike, så kan det være en god idé at gøre op med sig selv, hvor meget man egentlig agter at cykle”, siger cykelhandler Kim Grønning til SønderborgNYT. Han mener ikke, det giver mening at bruge 60-70.000 kroner på en superracer, hvis man har planer om at cykle 40 kilometer et par gange hver uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så er man ganske godt hjulpet med en racercykel til omrking 6-8.000 kroner. Bliver man bidt af cykling, så kan der skiftes til de superlette cykler med bedre udstyr”, siger Kim Grønning. I Snow Bike på Elholm er der Trek- de Rosa- og Specialized-racere.

“Vores de Rosa-cykel til 35.000 kroner vil på et tidspunkt blive købt af en, der virkeligt går op i at cykle”, siger Kim Grønning og fortæller om elektronisk gearskifte, super hjul og meget andet.

Butikken har også kvalitetscykler til mountainbike-kørere og til alle dem, der blot bruger deres cykel som transportmiddel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk