Tour de France plan B: Touren kommer ikke til Danmark og Sønderborg

23. juli 2020 Kultur

Sønderborg skal være dansk målby, når Tour de France kommer til Danmark næste år, men nu er der forhandlinger om en ændring.

Det skriver flere medier, efter at Lokalavisen Le Télégramme fortæller, at verdens største cykelløb i 2021 muligvis kan ende med at starte i den franske region Bretagne i stedet for.

Efter planen er Tour-starten i Danmark sat til at den 2. juli, men overvejelserne om at køre uden om Danmark næste år skyldes, at København, med overborgmester Frank Jensen (S) i spidsen har afvist ASOs forslag om at fremrykke Tour-starten med en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgik af et brev til Tour de France-direktør Christian Prudhomme, som B.T. har fået aktindsigt i.

Ifølge avisen Le Télégramme er de danske repræsentanter nu er i gang med at diskutere, hvornår Danmark så i stedet kan få Grand Depart.

Der vil således ikke komme nogen officiel udmelding, før der er enighed om det, skriver B.T.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...