Tour-optakt i Nordborg Bio: Filmen for Tour-fans, ‘Holy Tour’

8. marts 2022 Kultur

Som optakt til sommerens store begivenhed i Sønderborg Kommune viser Nordborg Bio lørdag den 26.marts filmen Holy Tour om den folklore, der opstår, når tusindvis af Tour de France-fans samles langs strategiske punkter på løbsruten.

I dette kig bag kulisserne på det mest prestigefyldte cykelløb i verden afslører Holy Tour den menneskelige side af en mega-sportsbegivenhed fyldt med ømhed og humor, skriver Nordborg Bio.

Forud for filmen bliver der lejlighed til at se og høre om det udstyr, der anvendes på de lange distancer, når Holdkaptajn Jan Petersen fra Team Rynkeby Sønderjylland præsenterer det udstyr, tøj, proviant med mere, som gør det muligt at gennemføre et så krævende løb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk at filmen er på fransk med engelske undertekster.

Spilletid: kl. 14.00 – 17.00

Arrangementet starter kl 14. Filmen starter kl 15.

Der kan reserveREs billetter til arrangementet på telefon 74 45 17 00 kl. 18-19

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...