Tour-optakt på cykel: Tour de Syd åbner for tilmeldinger 15. oktober

8. oktober 2021 Kultur

Inden 3. etape af Tour de France sendes afsted fra Vejle mod Sønderborg, bliver det muligt for alle cykel-entusiaster at teste sig selv på hele strækningen eller dele af den.

Det kan de den 29. maj, når motionscykelløbet Tour de Syd ruller over asfalten. Løbet giver mulighed for, at alle tilmeldte motionsryttere kan opleve ruten og varme asfalten op for Touren.

Målet er Mølleparken i Sønderborg, hvor der arrangeres Cykel-Fest med boder, musik og højt humør, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løbet er delt op i fem etaper med start i Vejle og ned igennem Sønderjylland.

Den sidste etape fra Gråsten til Sønderborg er et familieløb for enhver – stor som lille. Her gælder det ikke om at komme hurtigt frem, men om at være med og have det sjovt.

Det er Kultur i Syd, der står bag Tour de Syd, som er et officielt side-event til Grand Depart Copenhagen Denmark 2022 – det officielle Tour de France.

Alt efter hvordan man tilmelder sig, er der plads til ca. 5000 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 15. oktober åbnes der for tilmelding via ‘tourdesyd.dk’ inden længe, oplyser Jes Johansen, eventchef i Kultur i Syd.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...