Tour-optakt på cykel: Tour de Syd åbner for tilmeldinger 15. oktober

8. oktober 2021 Kultur

Inden 3. etape af Tour de France sendes afsted fra Vejle mod Sønderborg, bliver det muligt for alle cykel-entusiaster at teste sig selv på hele strækningen eller dele af den.

Det kan de den 29. maj, når motionscykelløbet Tour de Syd ruller over asfalten. Løbet giver mulighed for, at alle tilmeldte motionsryttere kan opleve ruten og varme asfalten op for Touren.

Målet er Mølleparken i Sønderborg, hvor der arrangeres Cykel-Fest med boder, musik og højt humør, skriver Kultur i Syd.

Løbet er delt op i fem etaper med start i Vejle og ned igennem Sønderjylland.

Den sidste etape fra Gråsten til Sønderborg er et familieløb for enhver – stor som lille. Her gælder det ikke om at komme hurtigt frem, men om at være med og have det sjovt.

Det er Kultur i Syd, der står bag Tour de Syd, som er et officielt side-event til Grand Depart Copenhagen Denmark 2022 – det officielle Tour de France.

Alt efter hvordan man tilmelder sig, er der plads til ca. 5000 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 15. oktober åbnes der for tilmelding via ‘tourdesyd.dk’ inden længe, oplyser Jes Johansen, eventchef i Kultur i Syd.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...