Touren lokker flere i cykelsadlen – du kan springe med for små 8000 kroner

1. juli 2016 Erhverv

Lørdag ruller første etape på den største cykelbegivenhed af dem alle hen over tv-skærmene i hele verden – og når seerne sidder og kigger på Tour-heltene, når de kæmper sig op ad et bjerg med 14 kilometer i timen eller  – endnu bedre – kører nedad med over 100 i timen, så kan det friste at prøve at køre racercykel.

Cyklemotion er en hastigt voksende motionsform og springer du på jernhesten nu, så når du at blive klar til Alssundløbet i august.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan sagtens gå ud til Fri Bikeshop og bede personalet gøre en Trek EMONDA SL 8 RED racercykel klar til dig – og så give 30.099 kroner for den. Hertil kommer så pedaler og alt andet nødvendigt udstyr.IMG_0386

“Vi anbefaler, at begyndere ikke bruger så mange penge, inden de har fundet ud af, om det er noget for dem at køre racercykel”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT. Han er ejeren af Fri BikeShop i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi anbefaler en Scott-cykel til knap 5800 og hertil kommer en tøjpakke til 1499 kroner. Pakken består af sko, jakke og cykeltrøje”, siger Kent Nissen.

En cykelhjelm er vigtig og den koster 499 kroner.

Inden man springer på cyklen og drøner op ad Dybbøl Banke, så skal der også lige findes en sadeltaske og en cykelpume. I tasken skal der ligge et multiværktøj, dækjern og en slange eller to. Det koster 299 kroner.

“Jeg vil da lige nævne, at hele herligheden, der koster 8. 096 kroner  kan købes på rentefri konto, hvor man betaler 400 kroner om måneden”, siger Kent Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden du kører fra Fri BikeShop, så kan det give rigtigt meget mening, at du får en Body Scanning i butikken – og får indstillet cyklen, så den passer præcis til dig.

Se cykler HER på fribikeshop.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Stigende energiforbrug i Sønderborg-virksomhederne under Corona-pandemien

22. juni 2021 Samfund

Sønderborg virksomhedernes samlede energiforbrug steg i 2020 med 6 procent, og det er især virksomheder med gas i fremstillingsprocessen, der har haft en stigning i energiforbruget. Det viser den nyligt offentliggjorte Monitoreringsrapport for CO2-udledningen i Sønderborg-området for 2020. Den gode nyhed er, at virksomhedernes CO2-udledning siden 2007 er reduceret til 97.030 tons CO2,men det stigende […]

Læs mere...