Træls: Ejendomsmægler regnede forkert

14. maj 2014 Erhverv

Gennem flere år har Sonja og Thorkild Madsen ventet på, der skulle komme en køber, så de kan flytte fra deres lejlighed i Kirkegade i Sønderborg. Lejligheden er de egentlig glade for, men slidgigt og trapper er ikke en god sammensætning.

Sonja og Thorkild er nødt til at slippe deres lejlighed på grund af trapperne.

Sonja og Thorkild er nødt til at slippe deres lejlighed på grund af trapperne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg syntes, den månedlige udgift, som den tidligere mægler havde regnet sig frem til, var lidt for høj, siger Sonja Madsen til Sønderborg Nyt. Hun bad ejendomsmægleren kigge på tallene, men der skete intet.

Mæglerskift hjalp

– Med tiden opgav vi den tidligere ejendomsmægler og henvendte os til Realmæglerne på Rådhustorvet. I deres opstilling blev det 1500 kroner billigere om måneden at sidde i boligen, siger Sonja Madsen til Sønderborg Nyt. Det viste sig, at den tidligere mægler havde regnet ejerafgiften ind to gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har også sat bruttoprisen på vores dejlige lejlighed ned – og hertil kommer, at den månedlige ejerafgift er nu den helt rigtige, siger Sonja Madsen.

Nu håber parret, der snart kommer en køber.

Klik på logoet og se boligen:

RealmaeglerLogo_2

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...