Transportministeren: En forbindelse over Kattegat afliver ikke en Als-Fynbro

19. januar 2020 Augustenborg

Regeringen har besluttet at arbejde videre med planerne om en fast forbindelse over Kattegat, men det sender ikke Als-Fynforbindelsen i ‘Glemmebogen’, siger Transportminister Benny Engelbrecht.

“Kattegat- og Als-Fynforbindelsen er ikke hinandens modsætninger. Noget af det vi vil undersøge ved Kattegat er, om man kan genanvende produktionsanlæg i Rødby Havn – fra Femern – til fremstillingen af elementer til Kattegat. Det kan man også forstille sig komme i spil til en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Finansiering af Kattegat vil heller ikke spille ind på en sydlige Lillebæltsforbindelse mellem Als og Fyn, da den skal brugerfinansieres”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under valgkampen var Benny Engelbrecht blandt fortalerne om, at det giver rigtig god mening med en fast forbindelse mellem Als og Fyn, men selvom en ministerpost er magtfuld, så kan Benny Engelbrecht ikke bare sætte tilløbet til brobyggeriet mellem Als og Fyn i gang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...