Travl weekend i Frisørhuset Iris – og nu er der ‘Corona-stille’

21. december 2020 COVID-19

Søndag aften kunne Azra M. Hadzimahovic låse til Frisørhuset Iris efter en travl weekend. Desværre skyldes travlheden at frisører fra mandag morgen er Corona-lukkede.

“Det kom helt bag på mig, at vi igen skal lukke ned, men når jeg ser smittetallene, så kan jeg sagtens se, det er nødvendigt”, siger Azra M. Hadzimahovic til SønderborgNYT.

“Vi har haft en travl weekend, hvor vi klippede en del af de kunder, som havde bestilt tid til en juleklipning. Sådan har det også været i de andre saloner og jeg håber, at de også fik hjulet deres kunder”, siger Azra M. Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi alle har levet med Corona og med restriktioner siden marts måned og i Sønderborg er smittetallet stigende.

“Åbenbart er der for mange, der ikke passer på og jeg tænker på, hvad det lige er, som folk ikke forstår”, siger Azra M. Hadzimahovic, som krydser fingre for, at både hun selv og de andre frisører klarer udfordringen endnu en gang.

Hun ved, at det – trods lønkompensation – igen kommer til at koste penge at være selvstændig og lukket ned.

“Lønkompensationen hjælper selvfølgelig, men er mit frisørhus lukket i en måned, så kommer det alligevel til at koste mig 8-10.000 kroner for hver medarbejder, jeg har ansat”, siger Azra M. Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udfordringen for frisører er, at hvis vi ikke kan blive klippet i den kommende måneds tid, så bliver jo ikke klippet to gange i den efterfølgende måned.

Tabt omsætning kommer aldrig ind igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...