Travlhed i Sønderjysk Pigekor i december, vinteren og foråret

9. november 2018 Kultur

December er altid en begivenhedsrig måned i Sønderjysk Pigekor og Drengekor og i år er ingen undtagelse.

“Vi står midt i vores 25 års jubilæumssæson, som markeres med CD-udgivelse her til jul, samarbejdskoncerter i København med Sct. Annæ Pigekor i februar, koncert-turné til Canada og USA i påsken og ikke mindst en stort anlagt jubilæumskoncert den 4. maj”, siger korleder Mette Rasmussen.

“Vi er stolte af, at så mange viser interesse for vores koncerter”, siger Mette Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis man vil overvære vores festlige ‘Så´ det jul”-koncerter’ i Alsion den 8. og 9. december, skal man skynde sig at købe billet, for der er snart udsolgt”.

Kor koster

Det koster mange penge at drive et aktivt kor, og derfor sælger sangerne skrabe-julekalendere. “Vi håber, at folk vil tage godt imod vores sangere, når de banker på døren for at sælge julekalenderen. Overskuddet går ubeskåret til koret”, fortæller korlederen og dirigenten Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korets nye CD bliver en dobbelt-CD med 90 minutters velklingende kormusik med koret og en række samarbejdspartnere – herunder Sønderjyllands Symfoniorkester.

“Vi håber, at rigtig mange eksemplarer vil ligge under juletræerne juleaften”, siger Mette Rasmussen med en opfordring til at støtte koret ved at købe CD’en, som releases først i december.

Koret kan opleves ved en lang række koncerter i december – se hjemmesiden for nærmere info.

“Og så skal vi jo også snart flytte ind i nye, flotte lokaler på Kasernen, så der er sør’me fart på lige nu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du købe billet til Julekoncerterne i Alsion

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...