Travlhed i Sønderjysk Pigekor i december, vinteren og foråret

9. november 2018 Kultur

December er altid en begivenhedsrig måned i Sønderjysk Pigekor og Drengekor og i år er ingen undtagelse.

“Vi står midt i vores 25 års jubilæumssæson, som markeres med CD-udgivelse her til jul, samarbejdskoncerter i København med Sct. Annæ Pigekor i februar, koncert-turné til Canada og USA i påsken og ikke mindst en stort anlagt jubilæumskoncert den 4. maj”, siger korleder Mette Rasmussen.

“Vi er stolte af, at så mange viser interesse for vores koncerter”, siger Mette Rasmussen.

“Hvis man vil overvære vores festlige ‘Så´ det jul”-koncerter’ i Alsion den 8. og 9. december, skal man skynde sig at købe billet, for der er snart udsolgt”.

Kor koster

Det koster mange penge at drive et aktivt kor, og derfor sælger sangerne skrabe-julekalendere. “Vi håber, at folk vil tage godt imod vores sangere, når de banker på døren for at sælge julekalenderen. Overskuddet går ubeskåret til koret”, fortæller korlederen og dirigenten Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korets nye CD bliver en dobbelt-CD med 90 minutters velklingende kormusik med koret og en række samarbejdspartnere – herunder Sønderjyllands Symfoniorkester.

“Vi håber, at rigtig mange eksemplarer vil ligge under juletræerne juleaften”, siger Mette Rasmussen med en opfordring til at støtte koret ved at købe CD’en, som releases først i december.

Koret kan opleves ved en lang række koncerter i december – se hjemmesiden for nærmere info.

“Og så skal vi jo også snart flytte ind i nye, flotte lokaler på Kasernen, så der er sør’me fart på lige nu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du købe billet til Julekoncerterne i Alsion

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...