Tre heldige vindere og ledsagere skal kokkerere i Det Sønderjyske Køkken

23. maj 2019 Kultur

De heldige vinder i konkurrencen om at komme bag gryderne i Det Sønderjyske Køkken fredag aften er Maibritt Kähler, Casper Witte og Lykke Urtebæk.

“Vinderne og deres ledsager skal i køkkenet og lave den mad, som så skal nydes bagefter”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Noget egner sig bedst til sous vide, der betyder stegning ved lav temperatur, andet skal bare have en hurtig tur på panden ved høj, høj varme og en tredje udskæring sidder lige i skabet, hvis den serveres som tatar, altså råt.

Hvordan du kender forskel på de forskelle udskæringer, viser Det Sønderjyske Køkken dig, og når aftenen er slut, skal du ikke være nervøs for at servere en god bøf for kokken, for så kender du hemmelighederne bag.

Præmien 

Fire timers madkursus

Lær at arbejde med forskellige udskæringer & tilberedningsmetoder

Tip & tricks fra kokken

Maden, der nydes i godt selskab i godt selskab

Artiklen fortsætter under annoncen

Fadøl og andre drikkevarer fra Fuglsang hele aftenen

Opskrifter med hjem.

Læs mere HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2021 COVID-19, Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommune sender medarbejdere på hjemmearbejde

9. december 2021 COVID-19

Krisestaben i Sønderborg Kommune har i forlængelse af de nationale Corona-restriktioner valgt at følge anbefalingen om mest muligt hjemmearbejde fra mandag den 13. december og alle medarbejdere, der har mulighed for at arbejde hjemme, skal i videst mulig omfang gøre det. Det er den enkelte leder, der fastsætter omfanget af hjemmearbejde i de afdelinger, hvor […]

Læs mere...