De heldige vinder i konkurrencen om at komme bag gryderne i Det Sønderjyske Køkken fredag aften er Maibritt Kähler, Casper Witte og Lykke Urtebæk.
“Vinderne og deres ledsager skal i køkkenet og lave den mad, som så skal nydes bagefter”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.
Noget egner sig bedst til sous vide, der betyder stegning ved lav temperatur, andet skal bare have en hurtig tur på panden ved høj, høj varme og en tredje udskæring sidder lige i skabet, hvis den serveres som tatar, altså råt.
Hvordan du kender forskel på de forskelle udskæringer, viser Det Sønderjyske Køkken dig, og når aftenen er slut, skal du ikke være nervøs for at servere en god bøf for kokken, for så kender du hemmelighederne bag.
Præmien
Fire timers madkursus
Lær at arbejde med forskellige udskæringer & tilberedningsmetoder
Tip & tricks fra kokken
Maden, der nydes i godt selskab i godt selskab
Fadøl og andre drikkevarer fra Fuglsang hele aftenen
Opskrifter med hjem.
Læs mere HER på LINKET