Tre point i en fodboldkamp kan være seks point værd

18. september 2020 Kultur

En 6 points-kamp! Spilles der virkelig om 6 point? Nej, det gør der ikke; men, men….skriver Egen UIs fodboldafdeling i en pressemeddelelse.

Egen UI møder Fredericia Ffpå hjemmebanen, Linak Arena på Nordals, lørdag klokken 13.

Fredericia er nedrykker fra Jyllandsserien og på forhånd favorit til at rykke op igen.

“Og efter at have spillet mod alle hold, så er der ingen tvivl om, at det er det stærkeste hold, vi har mødt”, siger træner Martin Prokopek.

“Med en sejr og 3 point vil vi begynde at kunne skimte en topplacering, modsat med en sejr og 3 point til Fredericia vil de komme 6 point nærmere end i tilfælde af Egen-sejr. Fredericia har været uheldige med ikke at få point i nogle kampe, så det er helt sikkert et stærk hold vi møder på lørdag”, siger træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den store betydning kampen har for slutplaceringerne, håber fodboldspillerne, der kommer rigtig mange tilskuere igen til kampen. Vejret tegner til at blive godt fodboldvejr, så de håber deres tilskuere tager familie, venner og bekendte med til den vigtige kamp. Mange tilskuere er med til at give ekstra motivation og styrke til holdet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...