Tre sensommerdage over Sønderborg

24. august 2016 Samfund

De deltagende sejlere til Kongelig Classic får perfekte rammer på sejlturen fra Flensborg til Sønderborg fredag – og sønderborgenserne kan godt finde badebukser, solhat og kolde drikkevare frem.

For første gang i mere end en måned kommer der et par sommerdage i meteorologisk forstand, hvor temperaturen skal over 25 grader.

Solen vil være det dominerende tema, men morgentåge og lavt-hængende skyer vil forstyrre billedet lidt, dog mest i de tidligere morgen- og formiddagstimer.

Onsdag kommer temperaturen op i nærheden af de 25 grader men torsdag og fredag vil vi nærme os de 30 grader i Sønderborg. Lørdag byder på flot solskinsvejr, dog lidt køligere, mens søndag byder på temperaturer på omkring 25 grader.

God sensommer i Sønderborg!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...