Tre skriver under på samarbejde i fremtiden

29. marts 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

University College Lilllebælt, University College Syddanmark og Dansk Sygeplejeråds Kreds Syddanmark, fik fredag dag papir på hinanden, da de tre skrev under på en partnerskabsaftale.

Den binder dem sammen i et formelt samarbejde, som blandt andet har til formål at udvikle det samarbejde, de tre parter allerede har.

Aftalen skrives under. Foto: Niels Rosenvold, UC Syd

Aftalen skrives under. Foto: Niels Rosenvold, UC Syd

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg mener, det er vigtigt, at vi som faglig organisation indgår i sådanne partnerskaber. Vi ved rigtig mange ting om uddannelse af sygeplejersker, og i høj grad hvor vi som sygeplejersker ser, der skal arbejdes på at gøre det bedre, siger John Christiansen, formand for Dansk Sygeplejeråds Kreds Syddanmark.

I partnerskabet skal der arbejdes på at skabe både målbare og synlige resultater.

– Når vi arbejder med målbare emner og forholder os til resultaterne, er jeg sikker på, vi får skabt øget kvalitet i både uddannelsen, på forskningsområdet og i den innovative praksisudvikling, siger Erik Knudsen, rektor, UC Lillebælt, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På partnerskabets dagsorden står også kvalitetsudvikling af klinisk uddannelse, efter- og videreuddannelse, rekruttering af studerende og dimittendernes vilkår.

– Vi er som uddannelsesinstitutioner naturligvis optaget af, at den gode søgning til sygeplejerskestudiet fortsætter. Det kan partnerskabet bidrage til, ved at vi fx forholder os til overgangen mellem studie- og arbejdsliv. Og ikke mindst tilbyder vores dimittender efter- og videreuddannelse i forhold til, hvad arbejdsmarkedet efterspørger, siger Birthe Friis Mortensen, rektor, UC Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Partnerskabsaftalen løber frem til juli 2017, hvorefter det vurderes, om der skal indgås en ny.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...