Tre vindere hentede deres gavekort hos Louis Nielsen

26. oktober 2016 Erhverv

Louis Nielsen var med på Boligmesse i Agustenborg og i optikerstanden lå der et helt bjerg med briller, der om få dage skal med til Tanzania, hvor de gives til tanzanianere, der ikke har mulighed for at skaffe sig briller.

“Vi havde en konkurrence, der gik på, at folk skulle gætte, hvor mange briller, der var i stakken”, siger chefen for Louis Nielsen i Sønderborg, Sebastian Parada. Der var en første, en anden og en tredje-præmie på spil.

“Men vi måtte lave 3. præmien om til en ekstra 2. præmie, fordi der var to, som havde valgt det samme antal og dermed var gættede på to par briller færre end det rigtige antal, som var 767”, siger optikerassisten Kasper Dueholm Nørgaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det rigtige antal blev ramt præcist af Colin Andersen fra Hørup og de to anden-pladser vandt Kjeld Andresen og August Madsen, der begge er fra Sønderborg.

Vinderen fik et gavekort på 1500 kroner og de to øvrige fik et gavekort hver på 1000 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...