Trine Gadeberg og plejecentrets sanglærker

12. december 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Mandag formiddag blev der sunget sange af Mølleparken Plejecenters eget kor, Sanglærkerne – og de lagde ud med nogle få af julens sange, inden Trine Gadeberg kom og sang med.

“Sanglærkerne er et rigtigt godt kor. Vi burde tage på tourné sammen. Sanglærken og Sanglærkerne. Men måske skal vi lige finde penge til en bus først”, sagde Trine Gadeberg til det velsyngende kor.

Heldigvis er det ikke noget problem at få fat på en bus. Plejecentret råder over to af slagsen, så Trine Gadeberg kan bare ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er femte år jeg er her på Mølleparken Plejecenter og synge julesange – og det er noget, jeg gerne gør. Det giver lys i øjnene på de ældre og det varmer jo om hjertet at opleve det”, siger Trine Gadeberg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...