Trods store hygiejneproblemer forgylder Graasten Salater de norske ejere

4. maj 2018 Erhverv

Mens millionerne er væltet ind i pengetanken hos den stenrige norske Heje-familie, som ejer Graasten Salater, er danske forbrugere blevet forsynet med fordærvede produkter i lange baner.

Alene siden juni i fjor har danske myndigheder seks gange gennemført landsdækkende tilbagetrækninger af gigantiske mængder uspiseligt mayonnaise, remoulade og dressing produceret på den slidte fabrik. skriver Ekstrabladet.

Først hele otte måneder efter tilbagetrækningerne af fordærvet mayonaise begyndte, iværksatte ledelsen en kostbar plan, der skulle stoppe griseriet.

Fødevareekspert Orla Zinck har i den grad bemærket Graasten Salaters  mange tilbagetrækninger.

“Graasten Salater ligner bare en levnedsmiddelproducent, der ikke har styr over sin hygiejne og kun interesserer sig for indtjening – det vil sige bundlinje. Det er så dumt som det kan blive”, siger han til Ekstrabladet.

Han forklarer, at det tager langt tid at genvinde forbrugertillid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Graasten Salater burde have mistet den tillid – så det er meget op ad bakke – og der skal meget til for at få den igen, vurderer han.

Graasten Salaters direktør, Kristian Kornerup, lover, at han tager sagerne meget alvorligt – og han bedyrer, at kvalitetsstandarderne er høje.

“Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at nogle af vores forbrugere desværre har oplevet produkter, der ikke har levet op til den forventede kvalitetsstandard”.

Han forklarer, at forureningen af produkterne også kan komme fra luften og at ekskrementer fra gnavere alene var i et loft over et laboratorium – og ikke i forbindelse med produktionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktøren tilføjer, at Fødevarekontrollen ikke havde bemærkninger ved det seneste besøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...