Trofæjagt: Carina Clausen fra Nordborg vandt “livstidskort” til Universe

21. oktober 2018 Erhverv

Søndag – lige inden kl.14.00 – stod tiden stille et øjeblik i Universe, fordi der skulle findes en vinder af Trofæjagten 2018. En vinder af den vildeste præmie i parkens historie: Nemlig en guldbillet som giver gratis adgang til parken resten af livet.

Ud af 8.500 deltagere i trofæjagten var der to trofæjægere der havde fundet alle 95 trofæer.

Det var dog Calina Clausen fra Nordborg, der havde fundet alle trofæerne hurtigst og blev kåret, som Årets Trofæjæger.

“Det var især trofæet med en morsekode – som gav et koordinat til en skraldespand – hvor der nedenunder var en QR kode – som, når man scannede den, gav et link til hjemmesiden – hvor der var en lydfil med endnu en morsekode, som var det sværeste trofæ at finde”, siger Calina Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trofæjagten har Universe lavet for at vise de besøgende gæster, alle de historier og små finurligheder som parken gemmer. Direktøren for Universe, Torben Kylling Petersen overrakte guldbilletten, der giver vinderen gratis adgang til parken resten af livet.

“Det er vigtigt for os at give vores besøgende så mange ”aha” oplevelser som overhovedet muligt og det har vist sig at trofæjagten er et fantastisk redskab til det. Vi har derfor allerede besluttet at gentage succesen i den kommende sæson 2019, hvor vi fortsætter trofæjagten”, siger Universe-direktør Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk