Turistbureauet blev indviet af A. P. Hansen

14. juni 2016 Erhverv

Tidligere borgmester A. P. Hansen indviede tirsdag eftermiddag Sønderborgs nye turistbureau med at fortælle om al den kunst, der er i Sønderborg og herunder de mange skulpturer. 86 i alt.

“Det med at gøre mere for at vise vores mange skulpturer frem for byens turister er en idé, vi kom på en aften. Vi gik en tur og lavede en folder”, siger A. P. Hansen.

På væggen blev der vist film med A.

Artiklen fortsætter under annoncen

P. Hansen, hvor han fortæller om nogle af skulpturerne.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

“Der er lavet 23 film og jeg har set de 15. Så blev jeg altså lidt træt af ham A. P.”, siger han. Filmene kan turisterne se, når de bruger QR-koden, som sidder ved hver enkelt skulptur.

Rammerne er allerede i brug

“Vi er flyttet ind og jeg kan sige, at turisterne også bruger stedet og de synes om det”, siger Mette Seehrt fra Turistbureauet i sin tale.

A. P. Hansens store viden om byens skulpturer kan ses på små film af turister og andre.

A. P. Hansens store viden om byens skulpturer kan ses på små film af turister og andre.

“Inden længe åbner cafeen og Frivillighuset. Det bliver bare skønt”, siger hun. På åbningsdagen bød cafeen på varianter over sønderjyske egnsretter.

Vi vil turisterne

Ole W. Stenshøj fra byrådets erhvervsudvalg siger:

“Stedet her viser, hvor højt vi sætter turisterne og vi arbejder på at højne turistservicen i kommunen. Der er allerede turistkontorer i Gråsten og i Nordborg.”, siger udvalgsformand Ole W. Stenshøj.

“Sammen med Destination Sønderjylland bliver der fortalt en samlet fortælling om vores område”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk