Tv-udsendelsen Hammerslag sætter spot på energirenovering i Sønderborg

24. april 2017 Erhverv

Når DR1 sender Hammerslag tirsdag kl. 20.00, så ruller Sønderborgs erfaringer med energi-renoveringer også ud til knap 1 mio seere. Charlie viser rundt og forklarer hvordan tre meget forskellige Sønderborg-familier har grebet deres energi-renoveringer an – og hvad Danmarks mere end 1,2 mio boligejere kan lære af dette.

”Det var spændende at vise Hammerslag rundt i Sønderborg-området. Det var svært at vælge hvilke boligprojekter, som vi skulle fokusere på – for vi har jo flere tusinde familier, som har energirenoveret med både solceller,

Artiklen fortsætter under annoncen

EnergiCharlie, Merete Lund Brock og Peter Rathje for værten fra Hammerslag.

varmepumper og grøn fjernvarme”, siger Charlie Lemtorp, som nu glæder sig til at se, hvordan Christian Degn fra Hammerslag har klippet optagelserne fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med resten af Danmarks befolkning og Charlie, glæder også familien Wejs, Thomas Leimann og familien Backe til at se udsendelsen. Familierne har nemlig lagt huse til optagelserne, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Home ejendomsmægler Merete Lund Brock hilste også på Christian Degn under besøget i Sønderborg og det skyldes Merete Lund Brock er en hyppig anvendt ejendomsmægler i Vest-holdet i tv-udsendelserne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...