TV-vært Kåre Quist glæder sig til at fejre Genforeningen i skanserne

15. juni 2020 GF2020

Kåre Quist og gæster markerer 100-årsdagen for Genforeningen med en direkte udsendelse mandag aften fra klokken 20 på DR1. Udsendelsen bliver fyldt med interviews og musik fra scenen på Dybbøl Banke.

Seerne møder blandt andre Michael Falch, Jacob Dinesen, Per Vers, Bodil Jørgensen og Sønderjysk Pigekor. Statsminister Mette Frederiksen går ligeledes på scenen og holder en tale om Genforeningen, og så skal de møde Dronning Margrethe, der fortæller om sit forhold til egnen, og om da Danmark fik Sønderjylland tilbage for præcis 100 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Genforeningen er ikke alene betydningsfuld for Sønderjyderne, men for alle danskere”, siger programvært Kåre Quist til SønderborgNYT, som mødte tv-værten i skanserne.

“Når jeg mener, at Genforeningen betyder noget for alle danskere, så er det fordi grænsen blev trukket efter en folkeafstemning og ikke efter en krig”, siger Kåre Quist.

Du kan se SønderborgNYTs interview med Kåre Quist, her på linket.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...