Tysk minister-delegation vil lære af Sønderborgs ældrepleje

26. april 2016 Samfund

Torsdag får Sønderborg besøg af en større delegation fra den tyske delstat Niedersachsen, som ønsker at se på og ældrelære af kommunens tilbud på ældreområdet – fra uddannelse, velfærdsteknologi og visitation til rehabilitering og projekter, som minimerer tryksår og medicinfejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Delegationen ledes af Cornelia Rundt, der er Minister for sociale forhold, sundhed og ligestilling i Niedersachsen. Med sig har hun bl.a. kolleger fra landdagen, medarbejdere fra ministeriet samt private udbydere på det sociale område, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Delegationen besøger under sin studietur i Danmark bl.a. Sundheds- og Ældreministeriet samt KL, hvorefter de aflægger besøg i Sønderborg Kommune for at få inspiration til arbejdet på ældreområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under studieturen besøger delegationen endvidere Sverige for at hente inspiration hos en svensk kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...