Tyskerne skal forstå dansk hundelov

30. april 2014 Uncategorized
Rigtigt mange hunde-elskere kæmpede imod en barsk hundelov og det ramte turist-erhvervet.

Rigtigt mange hunde-elskere kæmpede imod en barsk hundelov og det ramte turist-erhvervet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at turismeerhvervet er blevet hårdt ramt af tyskernes frygt for deres hundes liv, vil to danske foreninger nu have Folketinget til at afsætte markedsføringspenge til oplysning om den danske hundelov. Det gælder især i Tyskland skriver Flensborg avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Reaktionerne på hundeloven er ofte bygget på misforståelser om det danske hundeforbud, og der har endda været ført kampagner i Tyskland mod den danske lovgivning og opfordringer til boykot af ferie i Danmark. Dansk turisme og mange arbejdspladser i turismen er blevet ramt af lovgivning, som er vedtaget af Folketinget, siger Poul Fejer Christiansen, der er direktør for Campingrådet.

Ifølge direktøren for Campingrådet havde udvalget for fødevarer, landbrug og fiskeri fin forståelse for forslaget om en kampagne, og det bekræfter Bjarne Laustsen, der sidder i udvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg synes, vi skal have lavet en kampagne, der forklarer, at tyskerne roligt kan tage deres hund med til Danmark. Det kan forklares på turistorganisationernes hjemmesider og på forskellige rejsemesser i Tyskland, siger Bjarne Laustsen, der dog ikke tør sige, om Folketinget kommer med pengene..

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslaget til en ny dansk hundelov ventes at blive vedtaget i slutningen af maj.

Glad for hunde – så se billederne:

knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten: WoodSculpture-ugen er begyndt

20. juni 2021 Kultur

Søndag kom der gang i WoodSculpture på havnen i Gråsten og her skal syv kunstnere arbejde på en fælles skulptur, hvor seks af dem laver hver en del, som til sidst sættes sammen, så der bliver een skulptur. Det er Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet den skulptur, som han sammen med en flok billedhuggere […]

Læs mere...