Udfordrende og krævende Hellig Tre Konger-tur i Notmark

3. januar 2020 Kultur

Lørdag fejres Hellig Tre Konger, hvor deltagerne i Notmark og nærmeste omegn begíver sig ud på en krævende tur gennem lokalområdet og udfordringen bliver blandt andet at få en finger til at ramme dørklokkerne på de huse, der skal besøges og så indtage et eller andet flydende, inden turen gik videre til det næste ‘udskænkningssted’, der nogle gange blot er nærmeste hus – og til sidst skal de udklædte deltagere finde vej til Notmark Skole.

Undervejs kan de mennesker, der får besøg af de udklædte, prøve at gætte på, hvem der er bag masken – og rammer de rigtigt, skal masken falde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dørene til Notmark Gamle Skole åbner klokken halv ti og maskerne falder et kvarter efter midnat”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

De bedst udklædte kåres af dommertrioen, byrådsmedlemmerne Erik Lauritzen, Aase Nyegaard og Tage Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...