Udfordrende og krævende Hellig Tre Konger-tur i Notmark

3. januar 2020 Kultur

Lørdag fejres Hellig Tre Konger, hvor deltagerne i Notmark og nærmeste omegn begíver sig ud på en krævende tur gennem lokalområdet og udfordringen bliver blandt andet at få en finger til at ramme dørklokkerne på de huse, der skal besøges og så indtage et eller andet flydende, inden turen gik videre til det næste ‘udskænkningssted’, der nogle gange blot er nærmeste hus – og til sidst skal de udklædte deltagere finde vej til Notmark Skole.

Undervejs kan de mennesker, der får besøg af de udklædte, prøve at gætte på, hvem der er bag masken – og rammer de rigtigt, skal masken falde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dørene til Notmark Gamle Skole åbner klokken halv ti og maskerne falder et kvarter efter midnat”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

De bedst udklædte kåres af dommertrioen, byrådsmedlemmerne Erik Lauritzen, Aase Nyegaard og Tage Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...