Udvalgspolitikere får ekstra-opgave midt i budgetforhandlingerne

11. september 2015 Erhverv

Medlemmerne af Teknik- og Miljøudvalget må fredag tage en pause i budgetforhandlingerne på Benniksgaard med resten af Byrådet og flytte fokus fra alle tallene for at bruge tid på at hastebehandle en enkelt sag, der hører under Teknik- og Miljøforvaltningen.

I februar godkendte Teknik- og Miljøudvalget, at flere af bygningerne, der husede det tidligere Teknikum i Voldgade i Sønderborg må rives ned.pause

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen indeholder et lille men: Nemlig at bygningerne ikke må jævnes med jorden, før der ligger en godkendt lokalplan for området.

På Teknik- og Miljøudvalgets møde midt i juni godkendte politikerne, at der sættes gang i et lokalplanforslag til et byggeprojekt på arealet.

Nu er der kommet et revideret forslag til byggeprojektet fra SIB og ønsket er, at det nye forslag danner baggrund for udarbejdelse af lokalplan og kommuneplantillæg.

I en pause i budgetforhandlingerne skal medlemmerne af Teknik- og Miljøudvalget sige ja eller nej til at lade det nye byggeforslag fra SIB indgå i lokalplan kommuneplantillæg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk