Udvalgte gæster vises rundt på Hotel Sønderborg Kaserne

3. december 2019 Erhverv

Tirsdag eftermiddag kunne medlemmer af byrådet og ledelsen i kommunen og andre udvalgte få et kig indenfor i de nyindsatte hotelværelser på Sønderborg Kaserne.

“Man siger at et hotelværelse er på 16 til 18 kvadratmeter. Her hos os er de små værelser 36 kvadratmeter og de andre på 45”, siger Thorben Jensen til politikere og ledere.

Tanken er, at gæster bestiller værelser online og får tilsendt en kode, så de kan åbne døren til værelse på ankomstdagen – og derinde finder de nøglekortet, som kan bruges under opholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værelserne er klar til brug, så snart kommunen har godkendt at de tages i brug.

Den tidligere gymnastiksal skal også sættes i stand. Blandt andet skal vinduerne sænkes, så det bliver muligt at kigge ud.

“Salen er godkendt til 600 personer, så her kan der holdes rigtigt store fester og konferencer”, siger Thorben Jensen og tilføjer, at maden skal leveres af et cateringfirma.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...