Ulf Pilgaard: Jeg glæder mig til jeg skal i Brecklings Bogcafé

25. juni 2020 Kultur

Den 17. og den 18. oktober sætter Ulf Pilgaard sig til rette i den varme stol i Brecklings Bogcafé på Hotel Sønderborg Strand, hvor han gennem en samtale med værten, Allan Breckling, skal fortælle om sin lange karriere som skuespiller – hvor han blandt meget andet har været med i Cirkusrevyen hele 39 sæsoner. Faktisk skulle han ha’ holdt 40 års jubilæum i år, men det spændte Coronaen ben for.

“Heldigvis lavede revyholdet en række satire-programmer til DR og de bliver sendt fra den 3. juli”, siger Ulf Pilgaard til SønderborgNYT. Han tilføjer, at det er med helt aktuelt indhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har ikke bare optaget revyen”.

Glæder sig

Ulf Pilgaard skulle have været gæst i Brecklings Bogcafé i marts måned og i stedet kommer han to dage i træk i oktober.

“Jeg glæder mig til at være gæst på hotellet og til at være med i Brecklings Bogcafé”, siger Ulf Pilgaard, som har kendt Allan Breckling i gennem mange år.

“Og det, at vi kender hinanden, gør det dejligt trygt at sidde sammen med ham, når der er publikum på. Vi kan sagtens prikke lidt til hinanden uden at vi udleverer hinanden”, siger Ulf Pilgaard og tilføjer, at det bliver en af de første gange siden Coronaen, at han ser et publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Ulf Pilgaard har planer om endnu en sæson i Cirkusrevyen, så han når at fejre 40 års julilæum og om der er flere film på vej, kan du høre, hvis du køber en billet til Brecklings Bogcafé lørdag den 17. oktober, hvor Breckling og Pilgaard begynder klokken 15.

Søndagen er allerede ‘udsolgt’

“Ulf Pilgaard kommer to dage i træk – og søndagen er forbeholdt alle dem, der har en billet liggende til hans besøg i marts, som jo blev aflyst”, siger Allan Breckling, der gerne vil have et opkald eller en mail fra de gæster, som skal komme om søndagen, så han ved om de dukker op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagsgæsterne skal ringe eller skrive til Allan Breckling for at få en plads – og vil man nyde en anretning inden Ulf Pilgaard får ordet, så koster billetten 350 kroner og mødetiden er klokken 14. Hvis man ikke spiser med, så koster en billet 250 kroner og mødetiden er en time senere.

Brecklings Bogcafé kan kontaktes på telefon 5240 6616 og mailadressen er: acharling@gmail.com

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...