Ulkebøl Salonorkesters afskedskoncert

9. februar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 8. marts kl 14.00 er der mulighed for en sidste gang at høre Ulkebøl Salonorkester.

Ulkebøl Forsamlingshus bliver garanteret fyldt til sidste plads når orkestret med sine 10 musikere spiller op til finale. Ulkebøl salonorkester, der med Christian Balslev og Lise Schmedes som initiativtagere og senere også Johan Korsfeldt som sanger og leder, har underholdt på Als og Sundeved i over 20 år, takker af.

Christian Balsslev og Lise Schmedes er flyttet til Sjælland, tættere på børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver orkestret i en pressemeddelelse.

I løbet af foråret flytter også Johan Korsfeldt nærmere familien i hovedstaden og i Sverige. Derfor er eftermiddagen i forsamlingshuset 8. marts sidste chance for at opleve orkestrets egenartede repertoire.

Musikken vil spænde fra Johann Strauss til den radiotransmitterede underholdningsmusik fra ’50ernes store restauranter som Wivex og Palmehaven.

Der vil blive rig mulighed for at synge med på de dejlige melodier af bl a Kai Norman Andersen. Teksthæfte udleveres ved bordene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og nyd kaffe og kager til dejlig musik.

Entrébillet á 100kr inklusive kaffe og kage kan købes ved indbetaling af beløbet på MobilePay til tlf 26851250 med angivelse af navn.

Resterende billetter sælges ved indgangen.

 

20. maj 2024 112, Sønderborg

Brandbiler på Dybbølgade

20. maj 2024 112

Mandag eftermiddag kørte et par brandbiler fra Station Sønderborg til Dybbølgade og det samme gjorde indsatsleder Jeppe Jørgensen. “Der var ingen brand. Det var en røgalarm i en lejlighed, som var gået i gang. Det fik naboen til at ringe”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT. “Det er rigtigt fint naboen reagerede og hellere gøre det […]

Læs mere...