Ultra Galla – D’ Nice at være Nice

28. november 2015 Samfund

topNormalt forbinder man et gallashow med ministre og kongelige. Men DR Ultra er af den overbevisning, at børn også har krav på et gallashow, så hvad er så bedre end at slå to fluer med et smæk: Få Kronprinsesse Mary til at deltage som æresgæst i et gallashow for børn og i stedet for ministre, så har vi her de populære værter fra DR Ultra. De er også meget sjovere end politikere. Især hvis man er et barn.

Artiklen fortsætter under annoncen

DtxtR Ultra og Mary Fonden har i længere tid kørt en kampagne for børn, der hedder D’ Nice at være Nice – og den handler om, at børnene skal være mere OBS på at være ordentlige ved hinanden og kampagnen er også et forsøg på at stoppe mobning.

Det helt store sus er, at kampagnen ender ud i seks gallashows fordelt rundt om i landet, hvor det fredag aften var premiere-aften i Broager Sparekasse Skansen med besøg af Kronprinsesse Mary som æresgæst.  Kronprinssen fik kort efter sin ankomst, overrakt en pokal af Dikte og Malte Larsen for at være “Den Niceste Prinsesse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

prisMidt under showet, fik 4a fra Ahlman-Skolen overrakt en pris for at være den klasse i hele Sønderborg Kommune, der er mest ultranice overfor hinanden.

DR Ultra-værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen guidede publikum igennem et festligt fyrværkeri af et show, hvor vi på scenen bla. oplevede Wafande, sommerens store stjerner Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og kendte tv-karakterer fra DR Ultra’s univers.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2023 112, Sønderborg

Statsskolen har kontaktet elevernes forældre og skolens medarbejdere på grund af datalæk

27. september 2023 112

Som følge af det Cyberangreb, der ramte IT-Center Syd den 31. august, har undersøgelser nu vist, at der desværre har været et større læk af data end først antaget i forbindelse med cyberangrebet. Datalækket berører de fem skoler i IT-Centeret: EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Det kan for eksempel […]

Læs mere...