Underholdende kinesisk nytårsshow

24. januar 2019 Kultur

Tirsdag aften bød kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt og den kinesiske kulturambassadør velkommen til fejringen af det kinesiske nytår.

I Sønderborg markeres det kinesiske nytår gennem en længere periode og startskuddet var det flotte show i Alsion, hvor der næsten var fyldt op.

“I Kina kender vi Danfoss og vi er meget glade for dem”, sagde kulturambassadøren i sin velkomst.

Hun fortalte videre, at Kina er på vej ind i Grisens År.

Om Grisens År

De børn, der bliver født i Grisens år, bliver de høfligste og mest ædelmodige i den kinesiske Zodiak. De kan også være temperamentsfulde og impulsive. De besidder en stærk vilje der ikke kan ændres eller knægtes, en indre styrke, umuligt at overvinde. Personer fra Grisens år vil arbejde på en opgave indtil den er fuldført. De har en fantastisk evne til at blive ved med noget. Personer fra Grisens år er evige studenter og er meget ærlige på alle områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet

Nytårsshowet bød på akrobatik, dans, jonglører, trylleri og musik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...