Undersøgelse: Sønderborgenserne er vilde med Sønderborg

10. maj 2017 Samfund

I en ny rapport fra EPSI Rating indtager Sønderborg førertrøjen blandt de sønderjyske kommuner, både i forhold til tilfredsheden med de kommunale ydelser og i forhold til, om man vil anbefale sin kommune til andre.

EPSI Rating har i perioden august til december 2016 gennemført mere end 7500 telefoninterviews med borgerne i 86 danske kommuner. Spørgsmålene gik på, hvor tilfredse borgerne var med den kommunale service i deres kommune og om de ville anbefale andre at flytte til kommunen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er anden gang, at EPSI Rating gennemfører undersøgelse, og der er grund til at glæde sig i Sønderborg Kommune, for kommunen har foretaget et ordentligt hop i den rigtige retning siden den første undersøgelse fra 2014, hvor borgere fra 80 kommuner deltog i undersøgelsen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...