Undersøgelse: Sønderborgenserne er vilde med Sønderborg

10. maj 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

I en ny rapport fra EPSI Rating indtager Sønderborg førertrøjen blandt de sønderjyske kommuner, både i forhold til tilfredsheden med de kommunale ydelser og i forhold til, om man vil anbefale sin kommune til andre.

EPSI Rating har i perioden august til december 2016 gennemført mere end 7500 telefoninterviews med borgerne i 86 danske kommuner. Spørgsmålene gik på, hvor tilfredse borgerne var med den kommunale service i deres kommune og om de ville anbefale andre at flytte til kommunen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er anden gang, at EPSI Rating gennemfører undersøgelse, og der er grund til at glæde sig i Sønderborg Kommune, for kommunen har foretaget et ordentligt hop i den rigtige retning siden den første undersøgelse fra 2014, hvor borgere fra 80 kommuner deltog i undersøgelsen.

 

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...