Ung Effekt efterlyser sangere, skuespillere og syersker

13. september 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Velgørenhedsforeningen Ung Effekt søger sangere, skuespillere og syersker til en teaterkoncert baseret på Sanne Salomonsens sange.

Alle med et synligt eller skjult sangtalent bør læse med her.

Foto: Monika Mazurek

Foto: Monika Mazurek

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen Ung Effekt søger nemlig medvirkende på og bag scenen til teaterkoncerten “Kød og Blod”, der vises 16. – 18. januar 2015 på Sønderborghus.

Inden publikum kan sætte sig til rette på stolene, skal holdet sættes sammen. Det sker gennem auditions 18., 24. og 29. september på Sønderborghus.

  • Vi vil gerne have fat i alle, der overhovedet kunne tænkes at have lyst til at være med. Uanset om man mest synger under bruseren, eller om man allerede har vist sit talent. Man behøver ikke være superdygtig. Her skal lysten drive værket mere, end at man måske har talent for at nå hele vejen i X-faktor, siger Malou Sandvej.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Den nybagte student anno 2014 hører til den hårde kerne i velgørenhedsforeningen Ung Effekt, der ud over teaterkoncerten blandt andet arrangerer julemiddage og sommerlejre for socialt udsatte medborgere i Sønderborg.

Sanne Salomonsens sange

  • Vi har brug for rundt regnet 30 på scenen og 30 bag scenen til “Kød og blod”. Så hvis man ikke bryder sig om at stå på scenen, så har vi brug for masser af hjælp bagved og foran scenen. Vi har brug for alt, der hører til en rigtig teaterkoncert, siger Malou Sandvej. Hun fortsætter, at formålet med teaterkoncerten er at skabe opmærksomhed om og samle penge ind til Ung Effekt og foreningens arbejde på en sjov og engagerende måde.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Monika Mazurek

Foto: Monika Mazurek

  • Stykket kommer til at bestå af en række små historier og fortællinger baseret på Sanne Salomonsens sange. Man skal bare have lyst til at fyre den af til audition, siger Malou Sandvej. Har man fået mod på at gå til audition, så skriver man en e-mail til Monika Mazurek på [email protected].
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Her skal man tilføje et par linjer om sig selv, og om man ønsker at synge i kor, være skuespiller eller danse. Man modtager mere information om tid og sted efter tilmelding.

Ung Effekt – Unge hjælper andre

Hele overskuddet af “Kød og blod” går direkte til Ung Effekts socialt velgørende arbejde i Sønderjylland. Ung Effekt står blandt andet bag julearrangementet ‘En Glædelig Jul i Sønderborg’, der gentager juleeventyret i 2014. 20. december 2014 inviterer organisationen 250 borgere til SFS-hallen til et ændret koncept og den flotteste eventyrjul. Familierne har alle det til fælles, at de kæmper med svære udfordringer i hverdagen. En del af billetindtægterne går direkte til dette julearrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endvidere arbejder foreningen med sommerlejre for børn og sender endnu engang i 2015 et hold af sted.