Ung kvinde forulempet på Rådhustorvet

6. november 2017 112

En 20-årig kvinde blev natten til søndag kl. 02:40 forulempet af en mand, mens hun sad på et trappetrin ud for Rådhuset i Sønderborg.

Kvinden havde ringet efter sin kæreste og ventede på at blive hentet, da en mand, der beskrives som udenlandsk af udseende, kom hen til hende.

“De snakkede sammen i nogle minutter da han pludselig tiltvang sig et kys. Pigen prøvede at trække hovedet væk men han holdt fast”, siger Peter Baum fra Lokalpolitiet.

Da kvinden forsøgte at komme væk holdt stadig fast i hende, så hun begyndte at råbe op. Det fik manden til at give slip.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke noget yderligere signalement af manden, men politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan ringe på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...