Ung Sitel-ansat med ambitioner

16. maj 2015 Erhverv

Hos Sitel i Sønderborg er lederne vilde med ansatte, der drømmer om at stige i graderne. Faktisk tales der lige ud af posen om den slags og det kan være et tegn på, at Janteloven slet ikke gælder.

Mikael Vestergaard fortæller, at Sitel selv uddanner deres ledere og mellemledere.

Mikael Vestergaard fortæller, at Sitel selv uddanner deres ledere og mellemledere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er da dejligt, når vores medarbejdere har ambitioner og dem snakker vi om i vores personlige samtaler”, siger teamleder Mikael Vestergaard. Når en medarbejder har sagt til lederne, at målet er at lære nyt og få mere ansvar, så bliver der holdt ekstra øje med dem.

“Når vi føler os sikre på, at medarbejderen er klar, så tager vi vedkommende ind til en samtale og så begynder uddannelsen”, siger teamlederen. Sitel gør meget ud af at vælge de helt rigtige ud.

Sitel uddanner løbende ledere og mellemledere, så de er klar til at tage over straks, når der er en plads ledig. På den måde har Sitel sikret fødekæden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er det helt rigtige for os at rekruttere internt, fordi det betyder, at alle med lederopgaver kender funktionerne i de forskellige grupper. Det ville være en stor mundfuld for en, der kommer udefra”, siger Mikael Vestergaard. Han ser også medarbejdere ønske om at stige i graderne indenfor Sitels rammer, som et tegn på, at de er glade for at være i firmaet.

I træningslejr

Lejla Kudra kan bane sig vej til drømmejobbet i Sitel

Lejla Kudra kan bane sig vej til drømmejobbet i Sitel

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er i gang med 12 sessioner på hver fire timer i noget, der kaldes Coach-Track-Training. Altså lærer jeg noget om ledelse, økonomi og coaching, så jeg bliver klar til et mellemlederjob”, siger Lejla Kudra til SønderborgNyt.

Hun synes, det er helt fantastisk, hun har mulighed for at stige i graderne i Sitel.

“Jeg har fra start fortalt, jeg gerne vil lære mest muligt og også at jeg gerne vil være leder”, siger Lejla Kudra. Når hun er kommet gennem uddannelsesforløbet, så skal hun sidde klar til at springe til, når der igen skal bruges en leder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sådan en mulighed er med til at gøre Sitel til en fantastisk arbejdsplads”, siger hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...