Ungdomsforfatteren bag Ravnenes Hvisken besøger Arnold Busck

19. marts 2019 Kultur

Lørdag den 30. marts kl. 13-14.00 får Arnold Busck besøg af forfatteren bag den populære og prisbelønnede serie, Ravnenes hvisken.

Arrangementet foregår på Kaffeti’ i Borgen og tilmelding og betaling skal ske i butikken senest den 27 marts.

Pris inklusiv kakao/kaffe og kage er 50 kroner.

Om forfatteren

Det lå ikke i kortene, at Malene Sølvsten skulle være forfatte og hun var langt i projektet, før familien ved et tilfælde opdagede, at hun arbejdede på en tour de force af en fantasytrilogi om nordiske guder – i Nordjylland, hvor hun selv kommer fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Malene Sølvsten har prøvet så forskellige ting som en jordemoderuddannelse, billedkunst og job i Finansministeriet, hvor hun arbejdede med kommunikation, og nu kan hun også skrive forfatter på cv’et.

Om bøgerne

Ravnenes hvisken er en episk og medrivende fantasyroman, hvor krimiplot og overnaturlige kræfter mødes på en hidtil uset måde, da det viser sig, at mordene hænger sammen med en urgammel profeti om Ragnarok.

Det går op for Anne, at hendes nye venner er direkte forbundet til de nordiske guder og alle bærer på en viden om, hvem hun i virkeligheden er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men er det for sent, da Anne selv får indsigt i sin hemmelige fortid og finder ud af, at hun er morderens næste og sidste offer?

Malene Sølvsten har vundet Edvard P-Prisen 2018 og lige nu er nomineret til Læsernes Bogpris 2019.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...