Ungdomsrådet sætter fokus på tre verdensmål

24. maj 2019 Samfund

For at vise, at arbejdet med de 17 verdensmål også har betydning for de unges dagligdag, har Sønderborg Ungdomsråd valgt tre verdensmål, som de vil sætte fokus på i den kommende periode.

Det skriver rådet i en pressemeddelelse.

Sønderborg Ungdomsråd har valgt tre af FNs 17 Verdensmål, som de i den kommende periode vil sætte ekstra fokus på.

De tre verdensmål for bæredygtig udvikling er følgende:

Sundhed og trivsel

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Klimaindsats

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu har vi fået snakket os frem til tre verdensmål, som vi som ungdomsråd vil sætte særligt fokus på at arbejde med det kommende stykke tid. Det betyder dog ikke, at de andre verdensmål ikke er relevante eller vigtige. De er alle vigtige for, at vores generation og de kommende generationer kan vokse op i en bæredygtig og bedre verden”, siger Niklas Damsgaard Rahr, formand for Sønderborg Ungdomsråd, og fortsætter:

”Vi ønsker som ungdomsråd at sætte fokus på verdensmålene for både at støtte op om kommunens arbejde med FN’s 17 Verdensmål, men for også at sætte fokus på, at arbejdet med verdensmålene er nødvendigt og har en betydning for unge i deres hverdag”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre verdensmål er valgt efter en grundig diskussion mellem rådets medlemmer og faldt altså i sidste ende på verdensmål 3, 11 og 13.

Arbejdsgruppen arbejder sammen med ProjectZero og EUC Syd.

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...