Ungeklimarådet arrangerer debat med borgmesteren og transportministeren

22. januar 2020 Samfund

Sønderborg Ungeklimaråd, Nyt Europa og FN-Forbundet inviterer den 30. januar 2020 til debat i Sønderborghus om grøn energi, omstilling og transport.

Sammen dag lanceres et nyt unge-initiativ, Engaging youth in sustainable energy, EYES.

Mødet sætter fokus på – og debatterer og finder løsninger for – hvordan der kommer rene og grønne energikilder ind i transportsektoren og hvordan de unge engageres i den grønne omstilling.

Borgmester Erik Lauritzen byder velkommen, hvorefter transportminister Benny Engelbrecht vil tale om de grønne fremskridt i transportsektoren og fortælle om den politiske vinkel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Planch fra Den Grønne Studenterbevægelse vil stille skarpt på unge-engagement i klima og grøn omstilling og efter oplæggene vil der være debat om løsninger og nye initiativer.

Du kan læse mere om arrangementet ved at klike her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...