Universe åbner for sæsonen lørdag den 13. juni klokken 10.00

8. maj 2020 Erhverv

Regeringen og Folketingets partier er blevet enige om en samlet plan for genåbningen af Danmark. Alt afhænger af, at epidemien kan holdes på et kontrolleret niveau, men fra 8. juni kan der igen åbnes for kultur og aktiviteter og i det hele taget gode muligheder for oplevelser i Danmark.

Universe Science Park følger stadig udviklingen af Corona-pandemien tæt og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer for en gradvis, stille og kontrolleret åbning af Universe. Vi kan derfor ikke med sikkerhed sige, hvilke attraktioner i parken, der åbner hvornår, skriver Universe på hjemmesiden.

Universe åbner den 13. juni 

Der vil blive tale om en gradvis åbning med et begrænset besøgstal i første fase. Det vil derfor ikke længere være muligt at købe en online udateret billet.

Hvis du ønsker at købe billet online, beder vi dig nu om at vælge din besøgsdato. Vi sælger naturligvis også fortsat dagsbilletter ved indgangen. Der indføres digital kø-reservationssystem for de større attraktioner og venteområderne er ændret, så der er plads efter myndighedernes retningslinjer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vil der ved alle større attraktioner blive sat håndsprit op både ved ind- og udgang. Vi øger rengøringshyppigheden af gæstenære faciliteter. Kontaktpunkter som gæsterne rører med hænderne, vil blive desinficeret løbende.

Bliver man sulten under besøget, vil spisesteder være åbne efter myndighedernes retningslinjer.

Vi glæder os helt vildt til at byde jer alle sammen velkommen i Universe.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk