Universe åbner sæsonen med et kæmpe boldbrag

15. marts 2018 GALLERIER

Meget snart slår Universe Science Park dørene op til sæson 2018 og en helt ny boldfabrik på 500 kvm.

Lørdag den 24. marts formiddag sprænger Universe en boldbombe med 500 bolde, hvoraf de 100 bolde er præmier til de besøgende. Det sker for at markere åbningen af den store nye boldfabrik ”Ball Factory” og de andre nyheder i parken.

“Ball Factory er en hyldest til fabrikkens historie og teknologien. Med familieaktiviter vil vi tilbyde underholdende og fascinerende legeoplevelser i et fabriksmiljø, som begejstre for produktionsteknologi og stimulerer nysgerrigheden i en tidlig alder”, siger Universe-direktør Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss-museet er opgraderet

Universe-direktør Torben Kylling Petersen skal igen holde åbningstale.

Udover den nye Ball Factory kan parkens besøgende opleve en fuldstændig opgradering af Danfoss museet, hvor historien om Danmarks største industrivirksomhed nu fortælles endnu mere levende og nærværende med audiovisuelle og digitale virkemidler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kæmpesuccesen Virtuel Reality fra sidste år fortsætter, så endnu flere kan ”gå planken ud” eller kører VR-ræs imod hinanden.

Fra den 1. maj kan udstillingen også byde de besøgende på en tur i verdens første VR-paraglider. En flyvetur henover et kuperet landskab kan give de fleste sug i maven, selvom det foregår i to meters højde med VR-briller på.

I de programsatte shows i parken er der i denne sæson et gennemgående Spacetema. Et hæsblæsende ”ride” i 5D-simulatoren til de store børn og voksne, en spacefilm i Full Dome til hele familien og et Space Robert-show til de yngste og deres forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udover nye attraktioner tilbyder vi vores besøgende 33 flere åbningsdage i foråret og efteråret 2018. Vi gør det i et forsøg på at udvikle og udvide sæsonen. Vi skal alle forsøge at udvikle Sønderjylland til et endnu mere attraktivt turistmål- også uden for sommerferien”, siger Torben Kylling Petersen.

På åbningsdagen kan børn lære at jonglerer med bolde sammen med CirkusRummet i en sej cirkusworkshop. De kan også deltage i årets påskestafet og påskeworkshop. Begge workshops finder sted i den nye ”Ball Factory”. Æggestafetten skal løbes fra forpladsen ved indgangen. Fra den 24. marts og frem til den 2. april er der kyllingeudrugning i Ball Factory.

Artiklen fortsætter under annoncen

Program for åbningsdagen:

Kl. 09.30 – kl. 10.00 Cirkusrummet underholder på forpladsen

Kl. 09.57 – kl. 10.00 Åbningstale af direktør Torben Kylling Petersen

Kl. 10.00 – kl. 10.01 Bomben med bolde og præmier sprænger og Universe åbner.

Kl. 11.00 – kl. 17.00 Workshop hver time med CirkusRummet

Kl. 11.00 – kl. 11.30 Æggestafet med en vinder

Kl. 13.00 – kl. 13.30 Æggestafet med en vinder

Kl. 15.00 – kl. 15.30 Æggestafet med en vinder

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 17.00 Universe siger tak for i dag.

Du kan se billeder fra åbningen til 2017-sæsonen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...