Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona.

“Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele pakken”, siger Brian Jørgensen fra Universe til SønderborgNYT.

“Og gæsterne kan glæde sig til at prøve at køre radiobiler med V-briller på”.

Universe har indført en kapacitetsgrænse for antallet af gæster i parken og opfordrer til, at gæsterne køber billet online for at sikre sig adgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mest populære oplevelser og shows får en digital kø.

“Det betyder, at man får en tid, så man ikke skal stå i kø sammen med andre, Når den tid, som man får, den nærmer sig, så får man en reminder på sin telefon”, siger Brian Jørgensen.

Gæster over 15 år skal vise coronapas, når de kommer til Universe.

Se de detaljerede krav og info om coronaforholdene i Universe her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...