Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona.

“Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele pakken”, siger Brian Jørgensen fra Universe til SønderborgNYT.

“Og gæsterne kan glæde sig til at prøve at køre radiobiler med V-briller på”.

Universe har indført en kapacitetsgrænse for antallet af gæster i parken og opfordrer til, at gæsterne køber billet online for at sikre sig adgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mest populære oplevelser og shows får en digital kø.

“Det betyder, at man får en tid, så man ikke skal stå i kø sammen med andre, Når den tid, som man får, den nærmer sig, så får man en reminder på sin telefon”, siger Brian Jørgensen.

Gæster over 15 år skal vise coronapas, når de kommer til Universe.

Se de detaljerede krav og info om coronaforholdene i Universe her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...