Universe bygger 500 m2 boldunivers til 2018

30. november 2017 Erhverv

Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en række nye forlystelser – herunder ”Ball Factory”, der bliver et 500 m2 stort mekka for legebørn i alle aldre.

De besøgende i Ball Factory bliver opfordret til at flytte, forme, gribe og skyde sig igennem en lang række aktiviteter med bolde. Fabrikken inddeles i fem zoner, og hver zone får sine helt egne fysiske og kognitive udfordringer, der er relevant for at få et større indblik i teknologiens og fabrikkens rejse fra fortid til fremtid, skriver Universe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag. Med det store boldunivers skaber Universe et nyt og stort indendørs område, hvor hele familien kan lege, udforske og konkurrere i de mekaniske og digitale oplevelser. Målet med det nye område er at formidle fabrikkens udvikling, men også at skabe plads til det umiddelbare. Det vigtige er at fantasien får frit løb, når der skal leges og konkurreres i boldfabrikken.

“Der er ingen krav til de besøgende og ingen ”rigtig” måde at tilgå oplevelserne på. Men vi forsøger at formidle fabrikkens udvikling. Fra manuel produktion til moderne teknologi. Ball Factory bliver sjov og involverende, uanset hvilken alder man har”, siger Torben Kylling Petersen, administrerende direktør i Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det hele taget er der travlhed i parken hele vinteren for, at kunne levere det store nyhedsprogram til de besøgende i sæson 2018.

Der kommer et gennemgående sejt og lærerigt ”Spacetema” i de populære programsatte shows. Robert Robot lærer de mindste om rummet, 5D simulatoren giver de fartglade mulighed for en hæsblæsende flugt fra en månestation og i Fulldome planatarie biografen kan man fordybe sig i en flot lærerig film om vores blå planet.

De haveinteresserede kan opleve ”Den blomstrende have” der vandt bronze ved CPH Garden Awards 2017. Den er designet af Lise Bollhorn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Haven bliver ca. 52 m2 stor med blomster og stauder, der er valgt for at tiltrække insekter og fugle.
Et helt nyt spisested ”BioTope” med kage, sandwich og kaffe ser også dagens lys i 2018. Sidst men ikke mindst kan de besøgende få en hæsblæsende ”full-body” VR oplevelse i en af de 4 paraglidere, der bliver placeret i den store Virtuel reality udstilling.

“Vi er meget stolte over, at kunne åbne sæson 2018 med endnu et stort nyhedsprogram. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle parken, så vi kan være med til at tiltrække turister til Sønderjylland, og til Nordals”. siger Torben Kylling Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...