Universe fejrer Roberts fødselsdag med Hi-fly. trampoliner og hoppeborge

18. maj Erhverv

Parken står i fødselsdagens tegn når Robert robots fødselsdags skal fejres og der inviteres til Hi-fly trampoliner, hoppeborg og masser af fest og farver. Den lille robot Robert der bor i Universe Science park, fejrer lørdag den 27maj 2017 sin fødselsdag og det bliver markeret med sang, popcorn og shows med den kloge robot.

“Vi er jo ikke et traditionelt sommerland eller forlystelsespark. Men når vi fejrer Robert, så vil der også være hoppeborge og hi-fly trampoliner i parken”, siger Kirsten Veje, event manager i Universe.

Robert er Universes virtuelle maskot og findes kun i den digitale verden. Robert-Showet i Universe kombinerer state of the art-teknologi med kreativ underholdning og en snært af læring. Et show, som imponerer gæsterne og skaber nysgerrighed omkring den moderne teknologi og mange andre emner.

“Man kan også holde sin egen børnefødselsdag i Universe og hvis man gør det synger Robert en fødselsdagssang for netop dit fødselsdagsbarn, som en del af dagen”, siger Kirsten Veje i en pressemeddelelse.

Du kan læste mere om Universe HER

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...