Universe fejrer robotten Robert

17. maj 2018 Erhverv

Lørdag den 26. maj bliver den lille robot, Robert, fejret i Universe.

Parkens gæster inviteres til kage, fødselsdagssang, hoppeborge og High Jump-trampoliner for at fejre robotten Robert. Traditionen tro er denne fejring af den digitale robot en anledning for Universe Science Park til at lade alle de mindste gæster slå sig løs i en stor, kæmpe fødselsdagsfest.

“Robert bor jo i Universe og hver dag underholder og driller han de yngste gæster og deres forældre til stor fornøjelse for alle. Derfor skal han naturligvis fejres med manèr og det skal gøres med en kæmpe fødselsdagssang fra alle dem der ser hans show”, siger eventmanager Kirsten Veje i en pressemeddelelse.

Robert er Universes virtuelle maskot og findes kun i den digitale verden. Et Robert show i Universe kombinerer state of the art-teknologi med kreativ underholdning og en snært af læring. Et show, som imponerer gæsterne og skaber nysgerrighed omkring den moderne teknologi og mange andre emner.

“Det er vigtigt for os som Science Park med en masse lærerige oplevelser og events også indimellem at kunne give den max gas med fest, sjov og ballade. Robert har en stor selvtillid og mener, at han kan svare på alt, men når hele salen synger for ham, så bliver han lidt genert og spiller ikke så smart længere og det er ret underholdende, siger Kirsten Veje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fødselsdagsprogram 

Kl. 10.00 til kl. 17.00: Hoppeborge og High Jumper i Vejrhaven

Kl. 11.30 og kl. 14.00 Fødselsdagssang for Robert til hans show

Kl. 13.30 Chokoladekage til alle – indtil der ikke er mere.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...