Universe finder snart årets bedste trofæjæger

12. oktober 2018 Erhverv

Søndag den 21. oktober finder Universe Science Park den bedste trofæjæger i sæson 2018.

Vinderen findes kl. 14 og det er den gæst, der har fundet flest af de finurlige trofæer i og uden for parken. Guldbilletten bliver overrakt og giver den dygtigste trofæjæger gratis adgang til parken resten af livet.

“Aldrig har så mange af vores besøgende sprøjtet vand på vores fliser, for at finde ‘regnvejrstrofæet’. Vi har heller ikke før set så mange voksne, der har leget sig igennem laserlabyrinten. Det har været fedt at spotte trofæjægerne, når de har været på jagt og opdaget andre trofæjægere, men det bedste bliver at kåre en vinder og overrække ”Guldbilletten”, på søndag og se vinderen i hovedet”, siger projektleder Troels Nim Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at deltage i den unikke trofæjagt skal de besøgende downloade Universe appen og oprette sig med et brugernavn. Alle må deltage i konkurrencen og når de første fem trofæer er fundet udløser det et lille trofæ.

Vinderen er den deltager, der indløser flest trofæer. Har to eller flere deltagere indløst det samme antal trofæer, vil den der har indløst flest tidligst i konkurrencen vinde den store guldbillet med adgang til Universe resten af livet.

Fakta om trofæjagten

Artiklen fortsætter under annoncen

7.900 personer deltager i trofæjagten

100 trofæer er fordelt i og uden for parken

Trofæet i gejseren – Blå Kube – er fundet flest gange nemlig over 3000 gange.

Regnvejrstrofæerne er de sværeste trofæer at finde, de viser sig kun, når det er regnvejr.

De er fundet under 20 gange.

Der er også trofæer udenfor parken.

De findes bl.a. hos områdets campingpladser, på Bittenhøj, Universe hjemmeside og de sociale medier.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 112, Sønderborg

Brand i bil

17. august 2022 112

I rundkørslen på Grundtvigs Allé var der onsdag eftermiddag klokken 16:40 brand i en bil. “Brandfolk fra stationen i Sønderborg fik den slukket”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT.

Læs mere...