Universe går VR amok på Teknologidagen

26. april 2018 Nordborg

Universe Science Park hylder endnu en gang teknologien ved at fylde parken med alt det nyeste inden for Virtuelt Reality og robotteknologi.

Det sker lørdag den 5. maj, når parken åbner kl. 10. Samsung, Khora, Gonio VR og flere andre gæster parken for blandt andet at vise de besøgende, hvordan Virtuel Reality har udviklet sig.

“Sidste år havde vi vores første VR event i parken og det gav mange ”ud af kroppen” oplevelser for vores gæster på dagen. Den succes gentager vi i år, hvor vi lover vores gæster en masse anderledes oplevelser, men også mulighed for at spørge ind til teknologien bag brillerne”, siger eventmanager Kirsten Veje i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samsung kommer til parken med deres bud på fremtidens VR og denne gang er det med en ”Motion Chair” Samsung 4D VR Experience, der med garanti kan give sug i maven til dem, der tør prøve.

Khora viser i år UP’N’ATOM, som er deres nye fysik spil, baseret på VR.

GonioVR tilbyder Virtual Reality genoptræning af skader eller i forbindelse med genoptræning efter en operation.

VR kunst er helt nyt på programmet i år og kunstneren Mariam Zakarian fra Amaryllis VR lader de besøgende træde ind i en drømmeverden af lyd og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det danske firma Decochon har specialiseret sig inden for Virtuel Reality musik. Med deres VR program MuX kan de besøgende prøve at komponere deres egen melodi.

Også robotter

Men parken byder også på andet end VR teknologi, når Universal Robots, der er blandt de førende inden for robotteknologi, deltager i teknologidagen med industrielle robotter, og en workshop, hvor man kan få lov til at prøve at programmere.

“Det er Universes fornemmeste opgave, at gå foran og give vores gæster mulighed for at møde, udforske og opleve den nyeste teknologi ved at tilbyde spændende og anderledes events i parken. Derfor er det helt fantastisk, at vi igen i år kan tilbyde vores gæster nye oplevelser netop indenfor teknologiens verden, men helt specielt indenfor Virtual Reality og dermed vise at VR også kan bruges til rigtig mange andre ting end spil, som jo er det de fleste forbinder VR med i dag”, siger Kirsten Veje.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Kom og hør om de kulturprojekter der sættes i gang i Augustenborg

22. marts 2023 Augustenborg

Masterplanen for Hertugernes Augustenborg blev vedtaget december og i januar blev der sat gang i en områdefornyelse i Augustenborg. De to dokumenter udstikker retningen for udviklingen af Augustenborgs kulturmiljø og sætter gang i en række konkrete projekter. Det skal markeres og derfor inviterer Sønderborg Kommune til en reception og udstilling torsdag den 30. marts fra […]

Læs mere...