Universe går VR amok på Teknologidagen

26. april 2018 Nordborg

Universe Science Park hylder endnu en gang teknologien ved at fylde parken med alt det nyeste inden for Virtuelt Reality og robotteknologi.

Det sker lørdag den 5. maj, når parken åbner kl. 10. Samsung, Khora, Gonio VR og flere andre gæster parken for blandt andet at vise de besøgende, hvordan Virtuel Reality har udviklet sig.

“Sidste år havde vi vores første VR event i parken og det gav mange ”ud af kroppen” oplevelser for vores gæster på dagen. Den succes gentager vi i år, hvor vi lover vores gæster en masse anderledes oplevelser, men også mulighed for at spørge ind til teknologien bag brillerne”, siger eventmanager Kirsten Veje i en pressemeddelelse.

Samsung kommer til parken med deres bud på fremtidens VR og denne gang er det med en ”Motion Chair” Samsung 4D VR Experience, der med garanti kan give sug i maven til dem, der tør prøve.

Khora viser i år UP’N’ATOM, som er deres nye fysik spil, baseret på VR.

GonioVR tilbyder Virtual Reality genoptræning af skader eller i forbindelse med genoptræning efter en operation.

VR kunst er helt nyt på programmet i år og kunstneren Mariam Zakarian fra Amaryllis VR lader de besøgende træde ind i en drømmeverden af lyd og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det danske firma Decochon har specialiseret sig inden for Virtuel Reality musik. Med deres VR program MuX kan de besøgende prøve at komponere deres egen melodi.

Også robotter

Men parken byder også på andet end VR teknologi, når Universal Robots, der er blandt de førende inden for robotteknologi, deltager i teknologidagen med industrielle robotter, og en workshop, hvor man kan få lov til at prøve at programmere.

“Det er Universes fornemmeste opgave, at gå foran og give vores gæster mulighed for at møde, udforske og opleve den nyeste teknologi ved at tilbyde spændende og anderledes events i parken. Derfor er det helt fantastisk, at vi igen i år kan tilbyde vores gæster nye oplevelser netop indenfor teknologiens verden, men helt specielt indenfor Virtual Reality og dermed vise at VR også kan bruges til rigtig mange andre ting end spil, som jo er det de fleste forbinder VR med i dag”, siger Kirsten Veje.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...