Universe giver børn chancen for jord under neglene

8. juni 2017 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Inspireret af suttetræer og kærlighedsvægge har gartnerteamet i parken lavet en planteworkshop, hvor børn skal komme med deres gamle sko og plante husløg i dem. Når der er plantet i skoen, skal de hænges op i et af træerne i parken. Der kommer navn og dato i skoen, så man kan komme år efter år og holde øje med planten, skriver Universe i en pressemeddelelse.

“Det er vigtigt for os at give børnene en sanse oplevelse, hvor de selv skal mærken jorden mellem fingrene og prøve at plante i en sko, der tilhører dem selv. Når de kommer her i parken vil de altid kunne holde øje med deres sko og se hvordan planten/husløget klarer sig”, siger chefgartner Gert Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele sker lørdag den 17. juni og det er gratis at deltage, når indgangsbilletten er betalt.

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...