Universe giver dig den vildeste rutsjebanetur

1. april 2019 Kultur

Oplevelsesparken Universe tilbyder i den kommende sæson gæsterne en unik virtuel rutsjebanetur. I den nye ’VR Coaster’, kan gæsterne designe deres helt egen coaster tur, inden de sammen med familien bagefter prøver den helt unikke og personlige tur. Det betyder at de kan designe alt fra en rolig tur til den mest vilde coaster tur i Danmark.

SønderborgNYT var med til præsentationen af ’VR Coaster’, og fik en snak med Bo Thørring fra Universe og Maja og Sebastian fra Svenstrup Friskole, som var blandt de første til at teste VR Coasteren. Du kan se den direkte tv-udsendelse fra Universe her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den nye unikke VR nyhed er hele Universes VR attraktions område blevet totalt renoveret og udskiftet, så gæsterne kan glæde sig til en helt ny stemning i Europas måske største samling af VR oplevelser.

I området kan man udover ‘VR Coasteren’ også stadig prøve ‘ParadropVR’, ‘VR Raceroom’ og gå planken ud.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...