Universe inviterer til Sankt Hans

13. juni 2019 Kultur

Årets Sankt Hans i Universe byder på mere end bål og tulipanløg. En bred vifte af hverdagens helte indtager parken den 23. juni og det er lige fra brandmænd til Paw Patrol. Temaet for selve dagen er ”Brand og Redning” hvor gæsterne kan komme helt tæt på heltene og blive klogere på jobbet som brandmand eller få en ”selfie” med Chase fra Paw Patrol, skriver Universen.

“Et Sankt Hans-arrangement som det i Universe giver os mulighed for at fortælle børnene og deres forældre hvad der sker og hvem der kommer, når der opstår en brand eller en ulykke. Vi synes det er fantastisk, at vi kan finde tiden til at begejstrer de små med vores store ”Crashtender”, som børnene kan få lov til at sidde i og det er altid et kæmpe hit”, siger Dennis Wriborg Christensen, sikkerhedschef i Sønderborg lufthavn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parkens gæster kan se og opleve en brandbil fra brandvæsnet, en ambulance, en politibil og den specielle brandbil fra Sønderborg lufthavn. Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til hverdagens helte og måske trykke på en enkelt knap eller to.

Midt på dagen vil de alle indgå i en redningsaktion med en forulykket bil. Bilen skal klippes op og dukken skal reddes ud. Førstehjælp er en vigtig del af en redningsaktion og ønsker gæsterne på dagen, at få deres førstehjælp genopfrisket, så er det også en mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

En mini røgdykkerbane kan afprøves lige ved siden af ”Hekseworkshoppen” hvor alle kan lave uhyggelige hekse.

Paw Patrol kikker forbi Universe med deres populære show og giver deres fans en unik chance for at møde de tre hovedpersoner fra serien til ”Meet and Greet”.

40.000 tulipanløg er gravet op rundt omkring i parken og kan afhentes gratis kl. 18 under ledelse af Gert Jensen fra Universes gartnerteam.

“Det er vigtigt for os at afholde vores Sankt Hans-tradition for gæsterne med bål, båltale og midsommersang, men samtidig bestræber vi os altid på at snige udfordringer og ekstra læring ind i alle de events vi afholder. Vi har inviteret disse helte til at komme og fortælle om deres job, undervise i førstehjælp og give gæsterne et indblik i hvad der sker når uheldet er ude. Paw Patrol som de fleste små børn kender, er et ekstra krydderi til de små gæster”, siger Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...