Universe klar med oplevelser til børn og voksne

17. juni 2016 Erhverv

I en ikke så fjern galakse ligger Universe. En forunderlig verden, hvor droner suser rundt, træer vokser på hovedet og skøre robotter sludrer løs. I kan opleve en eksplosiv cocktail af kogende kvælstof, gas og brag, blive piloter for en dag og flyve ud i fjerne galakser på et splitsekund. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/06/IMG_7829-300×200.jpg” alt=”IMG_7829″ width=”300″ height=”200″ />

Universe byder på højtflyvende oplevelser for både store og små. Dronebaner, 5D-rumrejser og flysimulatorer er blandt parkens helt nye attraktioner – og der er garanti for sug i maven, vind i håret og skyhøj underholdning for hele familien.

Og så er det hele så fantastisk, at børn rent faktisk bliver klogere på en masse af de ting, der hører hjemme i naturvidenskaben – helt uden at de drives af andet end deres nysgerrighed. Og den måde børn lærer på i Universe har rigtigt mange skoler for længst opdaget og derfor er parken et yndet mål for udflugter med videbegærlige skoleelever.

Hele familien

Universe er også stedet, hvor familier kommer på besøg og går på opdagelse i de mange forlystelser.IMG_7847

Børnene vil more sig kosteligt og voksne bliver virkeligt fascinerede over, hvad videnskaben kan byde på af underholdning og sjov.

I Universe kan man komme tæt på en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, gas og brag. Det sker i Universe’ spektakulære og lærerige Science Show. Her opleves videnskabens magi helt tæt på, og der er masser af begejstring at hente for både børn og voksne.

Midt i alt det lærerige og de hæsblæsende aktiviteter, så er der en lille oase, hvor der er fred, ro og ren idyl. Det er i Bittens Have, hvor et væld af farvestrålende blomster står klar til at betage enhver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk