Universe: Lørdag åbnes porten for den 10. sæson

1. april 2014 Erhverv

På lørdag begynder den 10. sæson i Universe. Det bliver en sæson med flere nyheder.

– Ikke siden vores første åbningsdag har vi været i stand til at præsentere vores gæster for så mange nye oplevelser, siger Pia Bech Mathiesen, der er CEO i Universe.Universe

Artiklen fortsætter under annoncen

Parken åbnes af direktøren klokken 10 og 20 minutter senere ankommer Pixeline til Pixelineland. Pixelineland er et 2500 kvadratmeter stort område med en interaktiv by. Der kan spilles Pixelinespil i butikkerne og leges på legepladsen og i parken. Og så kan man få en krammer af den pixelerede pige.

Klokken 11 åbner årets særudstilling U-lands ludo. Det er et underholdende interaktivt område skabt i samarbejde med Danida og Experimentarium.

– Med U-lands ludo sætter vi fokus på nogle alvorlige udfordringer – men det bliver aldrig kedeligt, siger Poul Kattler, udstillingsudvikler ved Experimentarium.

Deltagerne hopper ind i et computerspil og tvinges til at tænke kreativt for at bidrage til løsninger og således komme gennem spillet.

I løbet af dagen er der en række shows – blandt andet Roberts Robotshow og Science Cirkus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...