Universe: Lørdag åbnes porten for den 10. sæson

1. april 2014 Erhverv

På lørdag begynder den 10. sæson i Universe. Det bliver en sæson med flere nyheder.

– Ikke siden vores første åbningsdag har vi været i stand til at præsentere vores gæster for så mange nye oplevelser, siger Pia Bech Mathiesen, der er CEO i Universe.Universe

Artiklen fortsætter under annoncen

Parken åbnes af direktøren klokken 10 og 20 minutter senere ankommer Pixeline til Pixelineland. Pixelineland er et 2500 kvadratmeter stort område med en interaktiv by. Der kan spilles Pixelinespil i butikkerne og leges på legepladsen og i parken. Og så kan man få en krammer af den pixelerede pige.

Klokken 11 åbner årets særudstilling U-lands ludo. Det er et underholdende interaktivt område skabt i samarbejde med Danida og Experimentarium.

– Med U-lands ludo sætter vi fokus på nogle alvorlige udfordringer – men det bliver aldrig kedeligt, siger Poul Kattler, udstillingsudvikler ved Experimentarium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne hopper ind i et computerspil og tvinges til at tænke kreativt for at bidrage til løsninger og således komme gennem spillet.

I løbet af dagen er der en række shows – blandt andet Roberts Robotshow og Science Cirkus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49